Onze normen en waarden

Onze meest belangrijke waarden zijn: Kwaliteit, Passie en Warmte.

Kwaliteit

Wij willen uitsluitend heel hoge kwaliteit leveren. De expliciete en niet uitgesproken verwachtingen van klanten overtreffen. Kwaliteit wordt desondanks pragmatisch benaderd. Als we op elk onderdeel een 8 scoren, slagen we cum laude. In de meeste gevallen is dit voldoende en leidt dit tot de optimale prijs/kwaliteit verhouding (zeer hoge kwaliteit tegen een acceptabele prijs). En mocht u liever een 11 willen, dan realiseren wij die voor u.

Passie

iPROFS is gepassioneerd om de allerbeste te zijn in Java en om zowel klanten als medewerkers tevreden te stellen. Onze medewerkers delen die passie. Zij willen graag aan onze missie bijdragen, omdat zij daarmee hun eigen doelen kunnen verwezenlijken.

Warmte

Hier kun je een hoop onderliggende waarden aan 'ophangen'. Mensen zullen bij iPROFS in ieder geval Openheid, Eerlijkheid en Respect ervaren. Niet voor niets scoorden wij in het Great Place to Work onderzoek 100% op het gebied van eerlijkheid.

Wij voelen ons persoonlijk verantwoordelijk voor het welzijn van onze medewerkers en onze klanten. Wij gaan met mensen om zoals we zelf behandeld willen worden en we proberen werken en zaken doen ook leuk te maken.

Vertrouwen

Door met alles wat wij doen te werken vanuit de waarden Kwaliteit, Passie en Warmte ontstaat er een vierde waarde, namelijk Vertrouwen. Vertrouwen dat alles gezegd mag worden. Het vertrouwen dat alles goed komt.